Njals saga Audiobook Cover

Njals saga

Bjarne Mouridsen

USD 0 14.95

Description

Additional Info

Book Name: Njals saga
Book Format: AudiobookFormat
Authors: Ukendt
Narrators: Bjarne Mouridsen
Genres: Literature & Fiction
Audiobook Length: 10H54M
Publisher: Lindhardt og Ringhof
Language: Danish
Publish Date: 2016-06-14
Last Price: 14.95 USD

Frequently Asked Questions(FAQ)

What is the book 'Njals saga' about?

'Njals saga' is one of the ten most famous Icelandic sagas, which have been published as audiobooks. It tells the story of Njal and his sons, and their adventures and conflicts in medieval Iceland.

Who is the author of 'Njals saga'?

The author of 'Njals saga' is unknown.

Who published the audiobook version of 'Njals saga'?

The audiobook version of 'Njals saga' was published by Lindhardt og Ringhof.

Is the audiobook in Danish?

Yes, the audiobook is in Danish.

What is the writing style of the saga?

The sagas are written in a style similar to novels, narrating the events and adventures of the characters.

Are there any introductions or forewords in the audiobook?

Yes, the audiobook includes an introduction by Palle Lauring and a foreword by Einar Mar Gudmundsson.

Who is the narrator of the audiobook?

The narrator of the audiobook is not specified.

Are there any translations of the saga?

Yes, 'Njals saga' has been translated into Danish by Erik Skyum-Nielsen and N. M. Petersen.

What is the historical setting of the saga?

The saga is set in medieval Iceland, portraying the lifestyle, culture, and conflicts of that time.

Reviews

11 reviews for this audiobook
 • Me
  Mette 28-Oct-2023

  Jeg elskede denne lydbog! Njals saga er en utroligt spændende og intens historie. Det var som at være på en følelsesmæssig rutsjebane, fuld af dramatiske begivenheder og magtkampe. Jeg kunne ikke stoppe med at lytte!

 • La
  Lars 03-Nov-2023

  Njals saga er en fantastisk lydbog! Du bliver virkelig fanget af historien og forfatterens evne til at skabe levende billeder med ord. Jeg følte det, som om jeg var en del af vikingernes verden. Absolut anbefalet!

 • Si
  Signe 09-Nov-2023

  Jeg var helt opslugt af Njals saga! Det er en episk fortælling om vikingernes liv og kærlighed, fuld af spænding og overraskelser. Lydbogens stemme fangede virkelig essensen af historien, og jeg kunne ikke vente med at høre mere. Et must for historie- og vikingefans!

 • An
  Anders 12-Nov-2023

  Hvor var det fedt at lytte til Njals saga! Jeg kunne næsten se slagene for mit indre øje og mærke vikingernes stærke følelser. Historien er dybt fascinerende og bliver fortalt på en fængslende måde. Absolut en lydbog, jeg vil anbefale til alle!

 • Ma
  Maria 06-Dec-2023

  Jeg var helt tabt i Njals saga fra start til slut! Det er virkelig en af de bedste historier, jeg har hørt. De forskellige karakterer er så levende og veludviklede, og stemningen i vikingernes verden er helt utrolig. Kan varmt anbefale denne lydbog!

 • Je
  Jesper 10-Jan-2024

  Wow, Njals saga er virkelig en dybt medrivende lydbog! Jeg blev fanget af historien lige fra begyndelsen og kunne ikke give slip. Forfatteren formår virkelig at skabe en atmosfære og en spænding, der holder en på kanten af sædet. Fantastisk oplevelse!

 • Li
  Line 22-Jan-2024

  Njals saga er en fantastisk lydbog! Jeg elskede at blive taget med tilbage til vikingernes tid og opleve deres kampe og intriger. Denne fortælling er fuld af så meget drama og spænding, at jeg aldrig kunne kede mig. Kan varmt anbefales!

 • Mi
  Michael 12-Feb-2024

  Jeg var helt fanget af Njals saga! Det var som at være midt i en actionfilm, hvor man hele tiden vil vide, hvad der sker næste. Lydbogens fortællerstemme var virkelig god til at skabe spænding og holde lytteren engageret. En fantastisk historie!

 • So
  Sofie 28-Feb-2024

  Njals saga er en virkelig fascinerende lydbog! Jeg blev fuldstændig opslugt af vikingernes liv og de mange intriger. Lytningen var som at være med på en rejse tilbage i tiden. Absolut anbefaling værd!

 • Th
  Thomas 22-Apr-2024

  Jeg lyttede til Njals saga, og wow, jeg blev virkelig overrasket. Historien er så spændende og fuld af twists og vendepunkter. Det føltes som at være med tilbage i vikingetiden og opleve det hele med mine egne øjne. Fantastisk oplevelse!

 • Lo
  Louise 02-May-2024

  Njals saga er en nervepirrende lydbog! Jeg var virkelig fanget af historien og kunne slet ikke stoppe med at lytte. Forfatteren har virkelig formået at skabe en mesterligt fortalt og uforglemmelig saga. Absolut et mesterværk!

Add a Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Rating *