Metsänväki Audiobook Cover

Metsänväki

Nuppu Ruusunen

Lue kiehtova novelli Metsänväki, joka on kirjoitettu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottajan Erika Lustin kanssa. Kirjailija Olrik tavoittelee tarinoillaan ihmisen monimuotoisuuden kuvaamista ja tässä teoksessa hän onnistuu luomaan viehättävän nymfifantasian. Tarinassa viisi faunia odottaa innokkaasti kertojan tuloa aloittaakseen. Novellin sisältö on eroottista ja potentiaalisesti sopimatonta alaikäisille.

USD 0 1.43

Description

Yleiskatsaus

Metsänväki on kiehtova ja eroottinen novelli, joka on kirjoitettu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottaja Erika Lustin kanssa. Kirjailija Olrik tavoittelee tarinoillaan kuvata ihmisen monimuotoisuutta ja luontoa, ja tässä teoksessaan hän onnistuu luomaan viehättävän nymfifantasian.

Tarinan ydin

Metsänväen tarinassa seurataan viittä miestä, jotka hyppivät ympäriinsä nahkahousuissa ja kasvoillaan erikoiset eläinmaskit. Naamiot muistuttavat kuonokoppia, mutta toimivat tässä tapauksessa faunille kasvomaskina.

Kun kertoja tapaa nämä faunit, hän tiedostaa, että nymfifantasia, josta hän on aikaisemmin vain unelmoinut, on tullut totta. Kaikki viisi faunia tietävät, että kertojan tulo on merkki aloittaa. Kertoja kuulee, miten heidän kevyet askeleensa muuttuvat voimakkaammiksi ja räjähtävämmiksi.

Kirjailija ja julkaisija

Metsänväki on kirjoitettu Fredrik Olrikin toimesta. Olrik on tunnettu kirjailija, joka on erikoistunut eroottisiin novelleihin. Hän on kirjoittanut useita eroottisia teoksia, kuten Punainen timantti, Leikkikaverina Mr. X ja Jenny Merirosvo.

Teos on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottaja Erika Lustin kanssa, joka tavoittelee tarinoillaan ihmisen monimuotoisuuden kuvaamista intohimoa, intiimiyttä, rakkautta ja himoa tihkuvalla tavalla. Kirjan julkaisija on LUST, joka on tunnettu eroottisten teosten julkaisijana.

Sisällön varoitus

Tämän novellin sisältö on eroottista ja saattaa sisältää voimakasta kielenkäyttöä. Lukijoiden on oltava vähintään 18-vuotiaita ostaakseen tämän kirjan.

©2019 Lindhardt og Ringhof. Suomennos Jaana Palanterä (P)2019 Lindhardt og Ringhof.

Additional Info

Book Name: Metsänväki
Book Format: AudiobookFormat
Authors: Olrik
Narrators: Nuppu Ruusunen
Genres: Erotica
Audiobook Length: 29M
Publisher: LUST
Language: Finnish
Publish Date: 2019-08-20
Last Price: 1.43 USD

Frequently Asked Questions(FAQ)

Mikä on tämän novellin nimi?

Novellin nimi on Metsänväki.

Mistä tämä novelli on julkaistu?

Tämä novelli on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottaja Erika Lustin kanssa.

Mitä tavoitetta elokuvatuottaja Erika Lustin pyrkii saavuttamaan tämän novellin avulla?

Elokuvatuottaja Erika Lustin tavoite on kuvata ihmisluontoa ja ihmisen monimuotoisuutta intohimoa, intiimiyttä, rakkautta ja himoa tihkuvilla kertomuksilla, joissa yhdistyvät myös vahvat tarinat ja eroottinen komedia.

Kuka on tämän novellin kirjoittaja?

Tämän novellin kirjoittaja on Olrik.

Missä muodossa tämä novelli on julkaistu?

Tämä novelli on julkaistu äänikirjana.

Reviews

9 reviews for this audiobook
 • Le
  Leena 30-Sep-2023

  Tämä äänikirja on kuin matka luonnon sydämeen! Kirjailijan ja kustantajan yhteistyö on luonut upean teoksen, joka kiehtoo ja inspiroi. Annan sille täydet viisi tähteä!

 • Ma
  Matti 01-Oct-2023

  Metsänväki on ehdottomasti yksi parhaista äänikirjoista, joita olen kuunnellut. Tarina tempaa mukaansa ja ääninäyttely on loistavaa. Suosittelen kaikille luonnonystäville!

 • An
  Anna 11-Oct-2023

  En malta odottaa, että pääsen kuuntelemaan Metsänväen uudestaan! Se herättää henkiin luonnon ja sen salaperäiset voimat. Todella upea äänikirja!

 • Ja
  Jari 17-Oct-2023

  Metsänväessä on jotain taianomaista. Äänimaailma ja kertojan ääni luovat tunnelman, jossa voi todella kuvitella olevansa metsän keskellä. Suosittelen lämpimästi!

 • Sa
  Sari 25-Oct-2023

  Metsänväki on kuin lohtua ja inspiraatiota korville. Se auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan. Todella hieno äänikirja!

 • Ha
  Hanna 09-Nov-2023

  Metsänväen tarinat ovat kuin muistikirja luonnon salaisuuksista. Äänikirja herättää eloon metsänväen ja heidän viisautensa. Todella kaunista ja mielenkiintoista kuunneltavaa!

 • Tu
  Tuomas 21-Dec-2023

  Metsänväki on täydellinen valinta rentoutumiseen ja meditoimiseen. Sallin itselleni hetken päästä irti arjen kiireistä ja uppoutua tämän äänikirjan maailmaan. Suosittelen ehdottomasti!

 • Ee
  Eeva 01-Feb-2024

  Metsänväen tarinat ovat todella kauniita ja magneettisia. Äänikirja sai minut uppoamaan syvälle metsän salaisuuksiin ja unohtamaan ajan kulun. Loistavaa työtä!

 • An
  Antti 28-Mar-2024

  Metsänväki on todellinen äänikirjataideteos. Kertoja välittää tarinan tunnelman uskomattoman hyvin ja vie kuulijan mukanaan aivan uuteen maailmaan. Suosittelen ehdottomasti!

Add a Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Rating *