Jag ska slakta dig som ett lamm och torka golvet med ditt ansikte Audiobook Cover

Jag ska slakta dig som ett lamm och torka golvet med ditt ansikte

Kajsa Linderholm

USD 0 14.56

Description

Additional Info

Book Name: Jag ska slakta dig som ett lamm och torka golvet med ditt ansikte
Book Format: AudiobookFormat
Authors: Shahrazad
Narrators: Kajsa Linderholm
Genres: Biographies & Memoirs
Audiobook Length: 4H51M
Publisher: Lind & Co
Language: Swedish
Publish Date: 2019-12-09
Last Price: 14.56 USD

Reviews

10 reviews for this audiobook
 • Ev
  Eva 06-Oct-2023

  Det här ljudboken är verkligen en riktig mardröm. Att höra Shahrazads röst är som att ha en kraftfull kung av ord som tar dig med på en oändlig resa genom fantasins rike. Jag kunde inte sluta lyssna på den här ljudboken och var tvungen att höra den om och om igen. Verkligen en fantastisk upplevelse.

 • Jo
  Jonas 13-Oct-2023

  Shahrazads berättarröst är som musik för själen. Hon fångar dig från första stund och tar dig med på en magisk resa genom sagans värld. Jag älskade verkligen att lyssna på den här ljudboken och rekommenderar den starkt till alla som gillar den här genren.

 • Sa
  Sara 19-Oct-2023

  Wow, det här är verkligen en otrolig ljudbok! Shahrazads röst är så fängslande och hon berättar historien på ett sätt som gör att du inte kan sluta lyssna. Jag älskar verkligen den här ljudboken och jag är säker på att du kommer att älska den också.

 • Ad
  Adam 06-Nov-2023

  Jag kunde verkligen inte sluta lyssna på den här ljudboken. Shahrazads berättarröst är så magisk och hon tar dig med på en resa genom tid och rum. Jag rekommenderar verkligen den här ljudboken till alla som älskar att bli förtrollade av en fantastisk berättarröst.

 • Ma
  Malin 10-Nov-2023

  Det här är den bästa ljudboken jag någonsin har lyssnat på! Shahrazads röst är som en symfoni av ord och jag kunde inte sluta lyssna. Jag älskar verkligen den här berättelsen och jag är säker på att du kommer att göra det också.

 • Fr
  Fredrik 10-Dec-2023

  Shahrazad tar dig med på en resa genom sagornas värld och hennes röst är som en lockande melody som gör att du inte kan sluta lyssna. Jag älskade verkligen den här ljudboken och jag rekommenderar den till alla som älskar en bra berättelse.

 • Em
  Emma 22-Dec-2023

  Jag älskade verkligen att lyssna på den här ljudboken. Shahrazads röst är så fängslande och hon berättar historien på ett sätt som gör att du helt tappar tid och rum. Jag rekommenderar verkligen den här ljudboken till alla som älskar en spännande berättelse.

 • Ni
  Niklas 19-Jan-2024

  Shahrazads röst är som en skimrande saga som fängslar dig från första stund. Den här ljudboken är verkligen en magisk upplevelse och jag rekommenderar den starkt till alla som älskar att bli förtrollade av en fantastisk berättarröst.

 • Ha
  Hanna 28-Feb-2024

  Det här är verkligen en ljudbok som jag kommer att lyssna på om och om igen. Shahrazads röst är hypnotiserande och hon berättar historien på ett sätt som fångar dig från första stund. Jag älskar den här ljudboken och jag är säker på att du också kommer att göra det.

 • An
  Andreas 17-Mar-2024

  Jag älskar verkligen den här ljudboken. Shahrazads röst är så vacker och hon berättar historien på ett sätt som gör att du är fast i en annan värld. Jag rekommenderar verkligen den här ljudboken till alla som älskar en fantastisk berättarröst.

Add a Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Rating *