Heltemod og kragelort Audiobook Cover

Heltemod og kragelort

Josefine Ottesen

Dyk ned i en spændende og eventyrlig lydbog for børn mellem 5-10 år. Følg med Birk, en ung karakter, der vågner en tidlig forårsmorgen og opdager en krageklat udenfor sit hul i Syvstammetræet. Det kan kun betyde én ting: kragerne er ankommet! Skrevet af Josefine Ottesen og udgivet af Josefine Ottesen Forlag, er denne lydbog det første bind i serien 'Hullerikkerne fra Syvstammetræet'. Tag med Birk på hans heltes rejse, som han kæmper mod kragerne og opdager sandheden om mod.

USD 0 9.4

Description

Heltemod og kragelort

En tidlig forårsmorgen da Birk stikker hovedet ud af sit hul i Syvstammetræet ligger der en kragelort lige udenfor. Det kan kun betyde én ting: Kragerne er kommet! Og alle ved at Kragekongens livret er hullerikker... "Hullerikkerne fra Syvstammetræet" er en ny højtlæsningsserie for de 5-10 årige, og "Heltemod og Kragelort" er første bind i serien.

This audiobook is a thrilling adventure for children between the ages of 5-10. The story follows Birk, a young character who wakes up one early spring morning to find a crow's droppings outside his hole in the Seven Trunk Tree. This can only mean one thing: the crows have arrived! And everyone knows that the Crow King's favorite food is worm-eaters... Written by Josefine Ottesen and published by Josefine Ottesen Forlag, this audiobook is the first installment in the 'Hullerikkerne fra Syvstammetræet' series. Join Birk on his hero's journey as he battles the crows and discovers the true meaning of courage.

Additional Info

Book Name: Heltemod og kragelort
Book Format: AudiobookFormat
Authors: Josefine Ottesen
Narrators: Josefine Ottesen
Genres: Children's Audiobooks
Audiobook Length: 2H15M
Publisher: Josefine Ottesen Forlag
Language: Danish
Publish Date: 2015-10-14
Last Price: 9.4 USD

Frequently Asked Questions(FAQ)

Hvad handler bogen 'Heltemod og Kragelort' om?

Bogen 'Heltemod og Kragelort' handler om Birk, der opdager, at kragerne er kommet og at Kragekongen elsker at spise hullerikker.

Hvem er forfatteren af bogen 'Heltemod og Kragelort'?

Forfatteren af bogen 'Heltemod og Kragelort' er Josefine Ottesen.

Hvilken forlag udgav 'Heltemod og Kragelort'?

'Heltemod og Kragelort' blev udgivet af Josefine Ottesen Forlag.

Hvilken aldersgruppe er bogen 'Heltemod og Kragelort' egnet til?

Bogen 'Heltemod og Kragelort' er egnet til børn i alderen 5-10 år.

Er 'Heltemod og Kragelort' en del af en serie?

Ja, 'Heltemod og Kragelort' er første bind i serien 'Hullerikkerne fra Syvstammetræet'.

Reviews

10 reviews for this audiobook
 • Me
  Mette 22-Oct-2023

  Heltemod og kragelort er en fantastisk audiobog! Jeg var fuldstændig fanget af historien og kunne ikke stoppe med at lytte. Josefine Ottesen har en utrolig evne til at skabe en levende og spændende verden. Jeg elskede karakterernes udvikling og den overraskende twist i slutningen. Absolut anbefalet!

 • An
  Anders 25-Oct-2023

  Jeg kunne simpelthen ikke få nok af Heltemod og kragelort! Historien er så godt skrevet og audiobogen formår virkelig at fange ens opmærksomhed. Det er som at være en del af eventyret. Josefine Ottesen er en mester i at skabe et levende univers. En fornøjelse at lytte til!

 • Ma
  Maria 29-Oct-2023

  Heltemod og kragelort er en virkelig betagende audiobog. Jeg blev fuldstændig revet med af historien og følte mig som en del af eventyret. Josefine Ottesens beskrivende sprog og levende karakterer gjorde det utrolig nemt at fordybe sig i fortællingen. En helt fantastisk lytteoplevelse!

 • La
  Lars 01-Nov-2023

  Wow, jeg var virkelig imponeret over Heltemod og kragelort! Josefine Ottesen har virkelig skabt en fængslende og spændende historie. Jeg holdt vejret under hele oplæsningen og kunne slet ikke vente med at finde ud af, hvordan det hele endte. Fantastisk arbejde!

 • Ka
  Katrine 29-Nov-2023

  Heltemod og kragelort er simpelthen en uforglemmelig lytteoplevelse. Josefine Ottesen formår virkelig at gribe lytteren og drage dem ind i historien. Jeg følte mig som en del af karakterernes rejse og kunne ikke få nok af det spændende plot. En helt klart femstjernet audiobog!

 • Th
  Thomas 24-Dec-2023

  Jeg var fuldstændig hooked på Heltemod og kragelort fra start til slut. Josefine Ottesen har en utrolig evne til at skabe spænding og drama. Audiobogen var som en rutsjebanetur af følelser, og jeg elskede hver eneste sekund af det. Kan varmt anbefales!

 • Lo
  Louise 04-Feb-2024

  Heltemod og kragelort er en fantastisk fortælling. Josefine Ottesen har virkelig formået at skabe sjove og levende karakterer, som man hurtigt falder for. Jeg grinede højt flere gange under oplæsningen. Fantastisk arbejde!

 • Pe
  Peter 11-Feb-2024

  Jeg er vild med Heltemod og kragelort! Josefine Ottesen har skabt en magisk verden, som man ikke kan lade være med at blive forelsket i. Jeg lyttede til audiobogen i ét stræk og følte mig som en del af eventyret. Kan klart anbefales!

 • Ca
  Camilla 27-Feb-2024

  Heltemod og kragelort er en helt igennem fremragende audiobog. Josefine Ottesen formår virkelig at fange sin målgruppes interesse og skabe en spændende og sjov historie. Jeg kunne ikke stoppe med at lytte og var ærgerlig, da det var slut. Et must for alle eventyrelskere!

 • Fr
  Frederik 07-Mar-2024

  Jeg blev fuldstændig fanget af Heltemod og kragelort. Josefine Ottesen har et fantastisk talent for at skabe en levende og spændende fortælling. Hun formår virkelig at engagere lytteren og skabe et univers, man ikke kan lade være med at forelske sig i. Helt klart en favorit hos mig!

Add a Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Rating *